gasnące podświetlenie zegarów
gasnące podświetlenie zegarów
od pewnego czasu podświetlenia zegarów przy włączonych światłach nie ma albo wcale,
albo jest przez parę sekund i gaśnie
regulator jasności podświetlenia - wykluczony jako powód problemu
bezpieczniki - wykluczone jako powód problemu
żarówki - wykluczone jako powód problemu, kiedy podświetlenie działa, to świecą wszystkie
zimą jeżdżę czasem w ciemności, a bez obrotomierza jazda trudna ...
albo jest przez parę sekund i gaśnie
regulator jasności podświetlenia - wykluczony jako powód problemu
bezpieczniki - wykluczone jako powód problemu
żarówki - wykluczone jako powód problemu, kiedy podświetlenie działa, to świecą wszystkie
zimą jeżdżę czasem w ciemności, a bez obrotomierza jazda trudna ...
Re: gasnące podświetlenie zegarów
Zasadnicze pytanie: Gaśnie tylko podświetlenie (obrotomierz + predkosciomierz chodzi) czy robi sie RESET całych zegarów ze wskazówkami (lub wyłączenie)??
gaśnie tylko podświetlenieKilej pisze:Zasadnicze pytanie: Gaśnie tylko podświetlenie (obrotomierz + predkosciomierz chodzi) czy robi sie RESET całych zegarów ze wskazówkami (lub wyłączenie)??
gdyby był drugi wariant, to bym tak spokojnie nie pisał ...
aha, jest jeszcze 1 problem elektryczny, który pojawił się wcześniej: jeżeli jest żarówka w przednim prawym kierunkowskazie, do prawe migacze mrugają tak 1 / 5 włączeń - losowo: albo się załączą, albo nie
jak podświetlenie to niezależnie od wcześniejszych diagnoz pożycz na KILKA dni (nie na test 5minutowy):
- regulator podświetlenia
- inne zegary (nawet od zwykłego e36 r6). Jak tak za kazdym brałem od 323 zeby przy problemach z zegarami miec diagnoze czy to wina wiazki/auta czy samych zegarów.
- regulator podświetlenia
- inne zegary (nawet od zwykłego e36 r6). Jak tak za kazdym brałem od 323 zeby przy problemach z zegarami miec diagnoze czy to wina wiazki/auta czy samych zegarów.
wiem, że to profanacja, ale potrzebuję podświetlenia zegarów na 1 imprezę w roku,
która ma połowę odcinków w ciemności
już straciłem za dużo czasu na próby rozwiązania tego problemu, więc spróbuję obejścia
http://allegro.pl/show_item.php?item=2826971149 (zamówione)
która ma połowę odcinków w ciemności
już straciłem za dużo czasu na próby rozwiązania tego problemu, więc spróbuję obejścia
http://allegro.pl/show_item.php?item=2826971149 (zamówione)
Piotrek naprawdę potrzebne Ci jest podświetlenie? Chyba nie musisz patrzeć na obrotomierz żeby wiedzieć kiedy biegi zmieniać.
przy przyspieszaniu na prostej zawsze jadę na obrotomierz, od 6 tys w górę nie jestem w stanie powiedzieć ile jest obrotów; patyczki już przyszły pocztą, teraz jesze power tape i będzie dobrze